Pre-Workout

draagt bij aan verhoogde focus, concentratie, meer spierkracht, meer spieruithoudingsvermogen en meer energie.

Pre-Workout

Zoals de naam al zegt neem je deze pre-workout voor dat je met je training begint. Als je dit supplement ongeveer 30 minuten voor de workout inneemt, draagt het bij aan verhoogde focus, betere concentratie, meer spierkracht, meer spieruithoudingsvermogen, meer energie en een flinke pomp in de spieren. Het zorgt er dus voor dat je lichaam beter presteert tijdens een training of zware inspanning.

Veel sporters nemen dit supplement voor een extra boost tegen vermoeidheid, waardoor je dus net wat extra reps eruit kunt pushen en wat langer kunt doorgaan om het maximale uit je training te halen.

Meng pre-workout met 300ml water in een shakebeker, goed schudden en knallen maar.

Na inname werkt Pre-workout
ongeveer 45 min tot een 1 uur.

De ingredienten van Pre-workout

Caffeine

Het is wetenschappelijk bewezen dat cafeïne bijdraagt aan het verhogen van je energieniveau, zowel bij kort en langdurige inspanning. Het doel van cafeïne is om je lichaam van extra energie te voorzien. De ideale dosering Cafeine is 1,8mg tot 2,7mg per kilogram lichaamsgewicht. Tip: Als je ‘s avonds traint kan je beter geen pre – workout nemen, het kan namelijk voor slaapproblemen zorgen als je het laat op de dag nuttigd.

Bijvoorbeeld: Stel je weegt 85kg, dan is jouw ideale dosering cafeine tussen de 153mg – 229,5mg.

Taurine

Taurine verminderd het metabool syndroom, dit houdt in dat het de klachten rondom stofwisseling (de combinatie van verhoogd cholesterol gehalte, hoge bloeddruk en overgewicht) verminderd. Ook houdt Taurine bloedsuiker in controle en verbeterd het de sport prestaties.

Beta Alanine

Beta Alanine zorgt voor een toename in het uithoudingsvermogen van de spieren, dit komt door het aanmaken van de waterstof ionen. Hierdoor kun je intensiteit van de training langer volhouden,  wat betekent dat je grote winst behaalt met je inspanning. Door de beta alanine krijg je een betere pomp in de spieren aangezien je bloedvaten wijder gaan openstaan en het bloed beter de spieren bereikt. Het helpt je net even die extra nodige reps eruit gooien in de gym.

L Tyrosine

                 Dit is een aminozuur met veel voordelen               

1 Meer focus

2 Minder vermoeid

3 Verbetert denk vermogen 

4 Verlaagd je bloedruk in stressvolle situaties

                                                                                                                                                                                                   

Kan jij ook niet wachten om te beginnen?

Bestel dan nu hier gelijk jouw pre-workout in één van onze heerlijke smaken!!