Creatine Monohydraat

is een stof dat de spieren voorziet van energie en kan helpen bij betere sportprestaties.

Creatine Monohydraat

Creatine Monohydraat is een stof dat de spieren voorziet van van energie. De stof komt van nature voor in je lichaam, maar als je spiermassa op wil bouwen is de hoeveelheid creatine in je lichaam niet voldoende. Maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Je kunt deze voorraad ook uit voeding zoals vlees. Neem bijvoorbeeld rundvlees je moet daar ongv 1 kg van eten wil je 4 gram creatine binnen krijgen. dat is wel veel eten om aan je dagelijkse hoeveelheid creatine te komen niet heel ideaal. Daar in tegen heb je ook onze Creatine Monohydraat voedingssupplement erg geschikt om zonder grote hoeveelheden vlees te eten toch voldoende voorraad binnen te krijgen en zo spiermassa op te bouwen in combinatie met krachttraining natuurlijk. Vandaar dat creatine ook erg populiar is bij bodybuilders en krachtsporters om zo spierballen te kweken, kracht vergroten, en zo dus betere prestaties neerzetten.

""Om jouw lichaam te ondersteunen met het vergroten van de voorraad creatine in je spieren, wordt er geadviseerd om zeker 80-100gram koolhydraten per dag te eten.""

Creatine Monohydraat voordelen

1 Meer spierkracht.
2 Verbeterde uithoudingsvermogen.
3 Zorgt voor vetvrije spiermassa.
4 Spieren herstellen sneller na training.
5 Goed tegen uitdroging tijdens training want houd vocht vast.
6 Verbeterde geheugenfunctie bij oudere mensen, vegatariërs

 

Creatine voorziet de spieren van energie. Meer spierkracht, Meer spiermassa

Er zijn twee verschillende manieren om de creatine voorraad op te bouwen.

Oplaadfase

Met de oplaadfase neem je 5 dagen lang 20 gram creatine per dag in, je kan dit het beste verdelen door gedurende dag 4 porties van 5 gram te nemen. Bijvoorbeeld bij het ontbijt, middag eten, avond eten en voor het slapen gaan

Onderhoudsfase

Met de onderhoudsfase neem je 28 dagen lang 3 gram per dag in, dit is om de hoge voorraad in je spieren te behouden. Daarnaast is 2 tot 3 gram per dag nodig voor het spieronderhoud van je lichaam zelf.

mocht je na 1 van deze manieren stoppen met het supplement. Dan duurt het ongeveer 4 tot 5 weken dat je weer terug bent op je oude voorraad.

Ben jij nu net zo enthousiast als wij??

Bestel dan nu gelijk en ontdek zelf hoe dit jouw prestaties ondersteund.